Ons bedrijf

Een echt familiebedrijf

Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. In 1983 zijn Els en Ad den Houter het bedrijf begonnen. In eerste instantie als “Reprografisch Adviesbureau Dordrecht”, dit werd later afgekort naar R.A.D. en inmiddels is dat RAD Dordrecht geworden.

Nieuw generatie

De huidige directeur van RAD is Johan den Houter, hij is de zoon van de oprichters en heeft het roer in 2006 in handen genomen. De oprichters Els en Ad hebben in 2018 afscheid genomen van de drukkerij, maar zijn er nog regelmatig te vinden. Het blijft een mooi vak.

Letterpress

Ook de zoon van Johan is werkzaam in het bedrijf. Dennis den Houter is als all-round vakman te vinden in de afwerking, de printshop en vooral in onze letterpress drukkerij met de oude technieken.

Familie den Houter: 4 generaties bij de Heidelberg boekdruk pers

Bedrijfskantoor


Wil je informatie of een offerte? Onderstaande medewerkers van het bedrijfskantoor staan graag voor je klaar.

 • Johan
  Johan Directeur

  Het grafisch vak zit mij in het bloed. Ik heb hiervoor gewerkt bij verschillende drukkerijen en heb daardoor een prima toekomstvisie voor ons productie bedrijf. Daar blijven we steeds weer mooie producten maken met de juiste indruk.

 • Romeo
  Romeo Ordermanager

  In mijn functie ben ik de schakel tussen klant en productie. Jarenlange ervaring in het grafisch vak is daarbij heel belangrijk. Tevens zorg ik dat alle afspraken binnen de planning worden waargemaakt.

 • Frank
  Frank Bedrijfsleider

  Het mooiste van ons grafisch bedrijf is de afwisseling. Door de veranderingen om ons heen is iedere dag een uitdaging met ook weer nieuwe mogelijkheden. Mooi drukwerk maken is geweldig.

Ik heb een vraag:

Not readable? Change text. captcha txt