In Basisproduct
Visitekaartje met kleur op snee

Visitekaartje in letterpress met kleur op snee

Mooie binnenkomer

Bij RAD ontwikkelen en drukken wij alle soorten visitekaartjes. Met keuze van techniek, papier en vorm maken we voor iedereen een unieke en persoonlijke ‘binnenkomer’. Een combinatie van print met mat laminaat en folieprint, of een kaartje waarbij drie gekleurde lagen papier worden geplakt tot een extra dik kaartje. Dat wordt tegenwoordig ook wel multiloft genoemd. Wij hebben de vakkennis en apparatuur in huis waardoor we iedere papiersoort kunnen cacheren (verlijmen) zodat het toch weer iets unieks wordt.

Letterpress

Ook met de oude hoogdruk technieken maken we mooie dingen. Zo drukken we de letters in grijskarton of zetten foliedruk in om glans folie op zwart karton te zetten. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Heeft je iets gezien waar van je geïnspireerd bent geraakt? Leg je wensen aan ons voor, we hebben alles in huis om die wensen te realiseren.

Mooie effecten zijn ook reliëfdruk of laser-stansen waarbij je logo bijvoorbeeld wordt uitgesneden. Wat ook altijd indruk maakt zijn gekleurde randen, maar dat kleur op snee kunnen we ook uitvoeren goud, zilver of een andere foliekleur.

Wij helpen met het ontwerp

Misschien hoeft het allemaal niet zo exclusief en denk je meer aan iets praktisch. Onze ontwerpers zetten ook op dat gebied de puntjes op de “i”. Verwerk bijvoorbeeld een QR code in het kaartje, afgeronde hoeken of een silky touch afwerking. NFC in uw visitekaartje verwerken, geen probleem.

Omdat wij alles zelf produceren is het combineren van technieken eenvoudig waardoor ook de kosten in de gaten worden gehouden.

kaartjes goudfolie print

Kaartjes met goudfolie print

Visitekaartje blauwe foliedruk op grijskarton

Visitekaartje blauwe foliedruk op grijskarton

preeg-visitekaartje

Visitekaartje met blindpreeg

 

 

 

Ik heb een vraag:

Not readable? Change text. captcha txt
%d bloggers liken dit: