In Basisproduct, Horeca, Servetten

Servetten bedrukken in grote en kleine oplagen

Bij ons vindt je bedrukte servetten die ook in een kleinere oplage lekker snel geleverd kunnen worden. Je komt vaak lange levertijden tegen of moet je er minimaal duizenden afnemen. Wij bieden daar nu de oplossing voor. Al vanaf 250 stuks bedrukken wij je eigen servet.

Dat doen we in maximaal 3 PMS kleuren, ook zilver en goud zijn mogelijk. Niet iedere bedrukking is geschikt voor op een servet. Dus contact vooraf geeft uiteindelijk het beste resultaat, daar houden we van.
Er zijn diverse servetten te bedrukken, zoekt u stijlvolle witte papieren servetten of worden het eenvoudige snack servetten. Ook voor een aankondiging of reclame uiting worden onze bedrukte servetten ingezet.

Twee soorten servetten

Voor bedrukte enveloppen kennen we twee soorten. De basis Celstofservetten, deze zijn het meest gebruikt en zijn gemaakt van zacht absorberend papier. Deze celstof servetten zijn in 2 of 3 lagen samengesteld en worden daarna twee keer gevouwen tot een kwart van het

Bedrukte servetten

Bedrukte servet in één PMS kleur

hele formaat. De lagen worden bij elkaar gehouden een soort lichte perforatie toe te passen. De tweelaags servetten worden vaak afgenomen voor festivals en foodtrucks. Klanten voor de luxere drielaags servetten vinden we vooral in restaurants, catering, snackbar of voor thuisbezorging. De meeste servetten die wij bedrukken zijn servetten met 3 lagen. 

Donkere airlaid servet gedrukt met goud- of zilverfoliedruk

Airlaid servetten

De andere soort is de zogenaamde Airlaid servet. Deze servetten hebben de uitstraling van een linnen servet, maar zijn gemaakt van een luxe opdikkende papiersoort. De fabricage is in één laag met een dikte van 45 tot 70 gram/m². Deze bedrukte servetten absorberen uitstekend en zijn daarbij ook nog sterk en zacht. Een prima servet voor de luxere horeca, maar doet het ook heel goed bij een oesterbar of luxe foodtruck.

Wat zijn onze voordelen:

  • Te bedrukken in kleine oplagen
  • Snelle levertijd
  • In 1 of 2 kleuren PMS gedrukt
  • Mogelijkheid tot goud- of zilverfoliedruk (!)
  • Servetten in meerdere formaten
  • Servetten in meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Gratis verzending
Ik heb een vraag:

Not readable? Change text. captcha txt
%d bloggers liken dit: