PrintPoint Dordrecht is niet zomaar een printshop, leuk klantgericht team, prachtige prints, en de grafische mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Kleurkopie A4 en A3 formaat, maar zelfs bannerprint tot formaat 29,7 x 1000 mm!

Zwart-wit print inclusief  vouwen en nieten, Ook voor grootformaat posters tot A0, die ook kunnen worden geplakt op foamboard. Visitekaartjes, folders en brochures. Boeken gelijmd in dubbel gerild omslag, Gepersonaliseerde ringbanden.

Eigenlijk te veel om op te noemen. Kom gerust eens langs en laat je inspireren bij ons printpoint. We zijn super eenvoudig bereikbaar en parkeren is geen probleem.

Printshop of copycenter?
Steeds vaker krijgen we de vraag: “kunnen prints maken en die ook inbinden?” en vervolgens vaak of dat dan direct kan.

Natuurlijk doen we dat, we hebben onze eigen printshop of copycenter. Het heeft een eigen naam: PrintPoint Dordrecht.

Deze printshop is niet van vandaag of gisteren, maar we hebben deze mogelijkheden al jaren in huis. Wij vervaardigen voor particulieren en bedrijven: kleine oplage folders, een menukaart, setje visitekaartjes of een scriptie.

Scriptie – reader – proefschrift – proeve van bekwaamheid – presentatie
Bij het afronden van een schoolproject overleg je heel vaak een presentatie op papier. In het project zelf is meestal heel veel tijd en energie gaan zitten dus wil je ook dat de presentatie op en top in orde is. Wij hebben daar alle kennis en middelen voor in huis. Printen op A3 (of zelfs langer) vele manieren van afwerken, lamineren, boren of vouwen, in onze printshop laten we je graag alle mogelijkheden zien. We kunnen je advisteren en ter plaatse uitrekenen wat de kosten zijn.

Stap dus gerust eens binnen, PrintPoint Dordrecht is gevestigd in Dubbeldam en ligt vlak naast de N3. Parkeren is gratis en voor de deur.

Diverse soorten van afwerking voor uw printwerk

Ik heb een vraag:

Not readable? Change text. captcha txt