In Basisproduct
je eigen boek paperback gelijmd met rechte rug

Gelijmde boeken met rechte rug

Boeken in kleine oplage

Boeken zitten weer helemaal in de lift, en niet voor niets. Een goed verhaal is blijvend, zeker als we er een mooi boek van maken.
Onze boeken brengen niet alleen je verhaal over, maar met een speciale vorm, kleur of uitvoering breng je ook meteen de beleving over.

In soorten en maten

Een goed boek heeft alles te maken met het maken van de juiste keuzes. De juiste keuze voor formaat, voor het soort omslag, de juiste keuze voor papier voor zowel het omslag als voor het binnenwerk.

Boeken met spiraal binding wire-o

Boeken met spiraal binding wire-o

Boeken met spiraal binding en geplakt voor- en achterplat

Snel en voordelig

Boeken maken we met verschillende manieren van afwerking. De keus is aan jou. Snel, goed openliggend en voordelig is de spiraalbinding. Dit wordt ook wel metalen wire 0 binding genoemd. Deze makkelijke manier van afwerken kan worden uitgebreid met een transparant voor en achterblad. Wil je iets speciaals? dan verlijmen we het voor- en achterblad tot stevige borden zoals een gebonden boek.

 

harde band hardgebonden boeken hardcover

Met harde band gebonden boeken

Vele mogelijkheden

We maken ook gelijmde boeken met een rechte rug. Enige voorwaarde is dat er voldoende pagina’s zijn voor enige dikte. Het binnenwerk wordt gelijmd en het omslag wordt dubbel gerild en om het boekblok geplakt. Sterk en duurzaam krijg je een echt boek. Omslag kan mat of glanzend worden gelamineerd en ook een mooie goudfolieprint hoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen we in kleine oplagen boeken met een harde band maken of te wel hardcover. Het formaat bepaal je helemaal zelf, onze vakmensen maken er iets moois van!

Kleur of zwart-wit

Het binnenwerk van je boek kan in zwart-wit of kleur worden gedrukt of geprint. Onze apparatuur staat garant van hoogwaardige kwaliteit en wij zijn er om je goed op weg te helpen met je eigen boek. Daarin adviseren we ook graag over papiersoorten en formaten. Heb je vragen? neem gerust contact op of kom langs voor inspirerende voorbeelden.

Ik heb een vraag:

Not readable? Change text. captcha txt
%d bloggers liken dit: