In Nieuwsbericht, Speciaal

Drukkerij ReproprintXL vindt nieuwe plek bij collega RAD

ReproprintXL bestaat 50 jaar maar het feest wordt niet gevierd op de Mient in Capelle aan den IJssel. Door ziekte heeft eigenaar Michel Zijderveld zijn intrek genomen bij collega drukker RAD in Dordrecht.
Johan den Houter van drukkerij RAD werkt al meer dan 5 jaar zeer nauw samen met ReproprintXL. De passie voor het vak en het gebruik van moderne machines in combinatie met oude technieken is altijd al de verbinding geweest tussen beide bedrijven.

Logische stap

Door de omstandigheden was het voor ReproprintXL een logische stap om in te trekken bij familiebedrijf RAD. Alle expertise is al in huis en voor veel klanten was het al bekend dat RAD het productiebedrijf achter ReproprintXL was. Qua productie veranderd er dus niets, ook in de service en dienstverlening zitten beide bedrijven op 1 lijn.

Over de brug

Voor het bedrijfspand in Dordrecht schudden Michel Zijderveld en Johan den Houter elkaar de hand

Nieuwe adres van de drukkerij is nu Reewegpad 22, in Dordrecht. Voor klanten even wennen. Maar speciaal voor de klanten in Capelle aan den IJssel en omgeving is Frank van der Leer in de buitendienst aangesteld. Zo word er goed gezorgd dat de brug geen drempel wordt. Klanten merken nu al dat ze op dezelfde service kunnen rekenen zoals ze afgelopen decennia al gewend waren van dit mooie familiebedrijf van Michel.

Ik heb een vraag:

Not readable? Change text. captcha txt
%d bloggers liken dit: